Suomen Kylät ry:n verkoston jäsenyhdistyksille (maakunnallisten kyläyhdistysten jäsenkylille) tarjoamme etuja Yhdistysavaimen palveluista


Etkö ole vielä maakuntasi kyläyhdistyksen jäsen? Kysy lisää alueesi kyläasiamieheltä!

 

Tarjottava jäsenetu 

Yhdistysavaimen listahinnoista -25% alennus Suomen Kylien lomaketta käytettäessä. Käytössänne on myös ilmainen 5 sivua ja jäsenrekisterin sisältävä Yhdistysavaimen perusversio.

Vanhan nettisivuosoitteen / uuden oman nettisivuosoitteen saa halutessaan yhdistettyä Yhdistysavaimen nettisivuihin. Tai voitte ottaa käyttöönne aivan uuden osoitteen. Veloituksetta käytössänne on myös Suomen Kylien yhteinen www.kylannimi.kylille.fi -verkkotunnuspääte.

Yhdistysavaimen nettisivueditori on erittäin helppokäyttöinen ja valmiita perusmallipohjia on paljon.

Palvelu sisältää myös jäsenrekisterin ja siihen liittyen mm. sähköpostitiedotteet, laskutuksen, kulukorvaukset ym.

Yhdistysavaimen kautta saa tehtyä sekä helpot ja ilmaiset perussivut että maksulliset, monipuolisemmat ja laajemmat sivut monenlaisiin tarpeisiin.

Sivuja isännöi ja asiakaspalvelun tarjoaa Yhdistysavain.

 

Tutustu tarkemmin www.yhdistysavain.fi

 

Mitä tehdä, jos olette jo Yhdistysavaimen asiakkaita, mutta haluaisitte Suomen Kylien etuhinnan käyttöönne?

Etuhinnat tarjotaan myös niille jäsenyhdistyksille, jotka jo nyt käyttävät Yhdistysavainta.

Jos yhdistyksellä on maksullinen versio käytössä, alennetun hinnan saa seuraavalla laskutusjaksolla käyttöönsä (Esim 1.1. alkaen).

Tämä edellyttää sitä, että yhdistys on yhteydessä Yhdistysavaimen asiakaspalveluun (asiakaspalvelu@yhdistysavain.fi) ja ilmoittaa hyvissä ajoin etukäteen, että on Suomen Kylien jäsenyhdistys, niin siirrämme sivuston tämän sopimuksen piiriin.

Jos yhdistyksellä on Yhdistysavaimen ilmaisversio käytössä, toimitaan samaan tapaan eli yhdistys voi olla yhteydessä Yhdistysavaimen asiakaspalveluun, niin nettisivusto siirretään kylien etusopimuksen piiriin. Tämä on tärkeää tehdä ennen kuin laajentaa maksulliseen versioon, jotta lasku lähtee oikealla hinnoittelulla.