Kyläturvallisuuskouluttajille ja asiasta kiinnostuneille järjestetään verkostoitumistilaisuus

Jyväskylässä 8..-9..4.2022. Vesalan leirikeskuksella.

Tilaisuus on tarkoitettu kyläturvallisuuskouluttajille, kouluttajan polkua harkitseville ja kaikille jotka tuottavat paikallisyhteisöjen hyvinvointia, elinvoimaisuutta ja turvallisuutta tukevia valmiuksia.

Tilaisuus toteutetaan ajalla perjantai 8.4 klo 17 – lauantai 9.4. klo 17. Perjantai varataan vapaalle keskustelulle ja verkostoitumiseen. Lauantaina keskitytään asiantuntija-alustusten tuella verkoston yhteisen toiminnan ideointiin. Tarkempi ohjelma toimitetaan mukaan ilmoittautuneille myöhemmin.

Osallistuminen vain lauantaipäivän osuuteen on myös mahdollista. Pitkämatkalaisille on myös tarvittaessa mahdollisuus la 9.4 – su 10.4 yöpymiseen. Yöpyjien määrästä riippuen majoitukset saatetaan toteuttaa myös useamman hengen huoneissa.

Osallistuminen on maksuton, Kyläturvallisuus 2025 -hanke vastaa tilaisuuden kustannuksista.
Niille osallistujille, jotka osallistuvat vapaaehtoisina toimijoina on varauduttu korvaamaan kohtuulliset matkakustannukset (oman auton käöytöstä periaatteella 50 % verottajan hyväksymistä kilometrikorvauksista)

Tilaisuudet toteutetaan koronaturvallisesti voimassa olevia viranomaisohjeita noudattaen.

Ilmottaudu tilasisuuteen  TÄSTÄ.

Tarvitsemme ilmoittaumisesi viimeistään pe 25.3.2022 mennessä. Kokoamme majoitukseen ja ryuokailuun liittyvät erityistoiveet ilöm,ouittautuneilta vielä erikseen.

Ilmoitukset mahdollisista muutoksista pyydetään viimeistään su 3.4.2022 mennessä (pekka.rintala@suomenkylat.fi). Varaamme oikeuden periä osallistujalta joka ei saavu paikalle asiasta etukäteen ilmoittamatta osallistumiseen varatut majoitus- ja muonitus kustannukset.

 

Lisätiedot:
Suomen Kylät ry – Kyläturvallisuus 2025 -hanke
projektipäällikkö Pekka Rintala
pekka.rintala@suomenkylat.fi, 0400 511 624