Suomen Kylät ry järjestää vuosittain kahdet kyläpäivät ydinverkostolleen. Päivät on suunnattu kaikille kyläasiamiehille (maakunnalliset, seudulliset ja kuntakohtaiset) maakunnallisten kyläyhdistysten työntekijöille, puheenjohtajille ja muille luottamushenkilöille ja toimihenkilöille.

Syksyn 2022 Kyläpäivät järjestetään ke 2.- to 3.11.2022 Sokos Hotel Alexandrassa, Jyväskylässä. Ilmoittautuminen päättyy ma 24.10.

Syksyn 2022 kyläpäivien ohjelma tässä PDF-tiedostona.

KYLÄPÄIVÄT 2.–3.11.2022

Tervetuloa syksyn 2022 Kyläpäiville, jotka järjestetään 2.–3.11.2022 Jyväskylässä Sokos Hotel Alexandrassa (Hannikaisenkatu 35, 40100 Jyväskylä)!

Päivät on suunnattu kaikille kyläasiamiehille (maakunnalliset, seudulliset ja kuntakohtaiset), maakunnallisten kyläyhdistysten työntekijöille, puheenjohtajille ja muille luottamushenkilöille ja toimihenkilöille sekä kylä- ja maallemuuttohankkeiden ja Keski-Suomen Leader-ryhmien työntekijöille. Välitäthän kutsun eteenpäin kyseisille tahoille ja henkilöille!

Olemme varanneet Sokos Hotel Alexandrasta huonekiintiön ja varatut huoneet jaetaan osanottajille ilmoittautumisjärjestyksessä. Sitovat ilmoittautumiset osallistumisesta tulee tehdä 17.10.2022 mennessä ilmoittautumislomakkeella: https://forms.office.com/r/P4phyc07Xt.

Hinnat:

1 HH-majoitus + ruokailut 192 €

2 HH-majoitus + ruokailut 132 €

Ruokailut ilman majoitusta 70 €

Keskiviikon iltaruokailu 30 €

Iltaohjelma ja -ruokailu ke 2.11.:

Vietämme illan ohjelmineen ja ruokailuineen JaloKlubilla (Asemakatu 2), joka sijaitsee samassa rakennuksessa kuin hotelli. Ilmoittautumislomakkeessa pyydämme ilmoittamaan etukäteen osallistumisesta iltaohjelmaan ja -ruokailuun (illallisen hinta 30 € lisätään laskuun). Illalliseksi on tiedossa erityisruokavaliot huomioiden alkusalaatti (sis. salotti, granaattiomena, vadelma, juurileipä), pääruokana broileria (sis. bataatti, porkkana, parmesaani, salsa verde) ja jälkiruoaksi mascarpone-brownie, kahvia ja teetä. Kukin huolehtii omista ruokajuomistansa.

Suomen Kylät ry laskuttaa ruokailupaketin ja majoitukset päivien jälkeen. Jokainen vastaa matkakustannuksistaan.

Varsinaisten Kyläpäivien ohjelman jälkeen Pohjois-Savon Kylät kutsuu 20 kyläasiamiestä Tulevaisuuden kylät ja korttelit -hankkeen Tulevaisuustaajuus -työpajaan 3.11.2022 klo 13–16. Työpajaan mahtuu mukaan 20 ensimmäiseksi ilmoittautunutta ja ilmoittautuminen tehdään Kyläpäivien ilmoittautumislomakkeella. Lue lisää täältä: https://www.pohjois-savonkylat.fi/tutustu-hankkeisiimme/tulevaisuuden-kylat-ja-korttelit/

 

 

ARKISTO:

Kevään 2022 kyläpäivien ohjelma tässä PDF-tiedostona.